Статті в гіт

Для чого блог підходить погано - то це для зберігання якогось допису, котрий еволюцінує в часі. Наприклад, якщо якась стаття\мануал пишеться і розвивається, то читачі блогу бачуть тільки першу публікацію, а подальші правки - йок, не попадають в RSS, не приходять емейли.

Але рішення є!

Я не те, щоби великий писака корисних мануалів, але великий любитель концептуальних рішень для маленьких проблем. Тому запрошую невеличку аудиторію цього мікроблогу затестити фічу публікації "живих" дописів разом зі мною на гітхабі. Ми ж тут айтішники чи хто?


Якось я спіймав себе на думці, що ажніяк не всі люди навіть із суттєвим спільним бекграундом (як, наприклад, робота-освіта-коло інтересів) мають великий спільний контекст. Проще кажучи, не всі знають те, що знаєте ви. І якщо на побутовому рівні це не дуже страшно - ну не читав хтось там Золоте Теля - то і бог з ним, то от на робочому рівні очікуєш що інженери в курсі якихось суттєвих достойних уваги заміток-публікацій-ноухау, а виявляється ніт.
Тому я завів простенький (і поки дуже короткий) списочок "Обов'язкове до прочитання" і хочу там зібрати дійсно достойні уваги шматки інформації.
Хто має час та знає як робити пулл-реквести - долучайтесь- я буду радий почути ваші рекомендації. А хто не знає чи ліньки - долучайтеся в коментарях (: 

 

Навіяно давньою дискусією із Тивасиком.

Коментарі