Дні Канади, завершення.

Тренд щодо "Днів Канади" народився в моєму алко-бложику, і я все намагався згадати, що ж іще канадського за останній місяць (на додачу до пива і віскі) я забув, аж ось воно.

Почав грітися ноутбук, я (повторно) замінив термопасту (і може заміню ще раз, та замість доставленої із Латвії КПТ-8 візьму щось модерновіше) - почав думати про охолоджуючу підставку. Подивившись на Амазоні, я дуже розстроївся і засумував за своєю старючою Notepal від Cooler Master - вона була суцільним шматком залізяки (алюмінію?) із двома вентиляторами та приємним "зубчиком" внизу під зап'ястками - зручніше положення рук -> зручніше друкувати. На жаль, її знайти не вдалося (вже давно не продають). Обрав собі щось навмання (із популярних) за ~$20, приїхало пластмасове решето, прогинається, вентилятор шумить, вимикається лише фізичним відключенням ЮСБ. Повернув назад, і вже почав морально дозрівати на якусь мажорну підставку за $50-$80, аж як ностальгічний пошук по картинкам вивів мене на сайт канадійського магазину, в якому той самий Notepal продавався за 11 CAD!

Сайт виглядає немов привіт із 90х, вартість доставки вдвічі перевищувала ціну виробу, але журба за добре знайомою підставкою (яку я, здається, продав за ₴100 при виїзді) затьмарила розум і я зробив замовлення. 

Всупереч очікуванням, сайт і магазин виявилися робочими, замовлення прийняли, гроші списали. Мої сподівання були песимістичними - від підозри, що це неробочий сайт-привид, що застряг у тому давньому минулому, я перейшов до думки, що просто немає цього товару, хоча і заявлено що є. Однак за пару днів прислали емейла із трекінг-номером, а ще за декілька днів прийшла і сама посилка. Власне, ця посилка і завершує ті самі "дні Канади" - підставка приїхала, я щасливий, хотілося би написати - ноутбук холодний, але ніт, все одно гріється, та я вже настільки в приємному пост-катарсисі від успішної "авантюри", що на це не зважаю %-)

UPD: поліз на сайт аби додати ссилку в пост - і побачив, що після моєї покупки підняли ціну до $28! Я так дивлюся, ріст інвестицій вийшов краще, аніж в біткоїнах, +200% за пару тижнів ))







Коментарі