Чорна П'ятниця

Скоро (а за твердженнями більшості магазинів - вже) в США починається сезон величезних знижок та гігантських розпродажей.

На такий випадок у мене в Амазоні є спеціальний однойменний список покупок - туди я поволі складаю те, що наче як би хотілося купити, та нехай ось дочекаюся знижки. І хоча на минулу Чорну П'ятницю я розжився НАСом - бо на нього і може навіть на диски був кешбек 15%, а це вийшло більше ста баксів в результаті, хоча і довелося спеціальну кредитку від Амазону відкрити - та цього року я укріплююся у висновку, що на дісйно хороші речі знижок не дочекаєшся. Набір Лезерманових біт для мультитула як коштував $40 (що наче як забагато за не потрібну річ, викрутки ж у мене є нормальні) - так і коштує.   
І так із усім у списку - годинник, жорсткий диск, сокира, картридж для принтера - вагони скидок на варіанти, які мені не подобаються, а дійсно нормальні речі на Чорну П'ятницю своєї ціни не міняють. 
У розділі знижки - є розпродаж пилососів, але не Дайсон. Є знижки на сокири, але не Фіскарс. Правда, є навушники Соні - але їх я вже купив минулого року. Була знижка у 30%, я чекав поки буде 50 - і в результаті купив без знижки )

Тому полювання за цим здешевленням - залишу тим, у кого більше вільного часу. Знижки, звичайно, бувають - але змарновані години навряд чи того вартують.

Коментарі