And one ring to rule them all!

Відразу декілька іграшечок доїхало сьогодні - перевагу в логістиці мають харчі і туалетний папір, а не залізячки, тому чекати довелося довго. 
Однак оця цяцька на 12 розеток + 5 USB має суттєво зменшити ентропію мого шкафчика. Життя в 21 сторіччі вимагає постійної зарядки, і не лише фізичних вправ щоб не росло пузо, а і електричної. 

Прокинувся, зарядив телефон, зарядив годинник, зарядив повербанк, зарядив ноутбук, зарядив робочий ноутбук, зарядив фінтес-браслет, зарядив павербанк дружини, зарядив навушники, зарядив джойстики, зарядив мишку..... Що забув? О, зарядить робочий телефон! Трясця, а перший телефон вже сів!

Жарти жартами, а розеток дійсно треба багато, і переважно щоб увіткнути туди USB, тому вуаля:

Не додумався сфоткати як було до, та і результат цей іще не фінальний - іще одна цяцька досі їде. Але схоже, в цього монстра можна підключити все вищеперераховане, а на додачу зарядку зубних щіток, акумуляторів до фотоапарата, акумуляторів до дрона, годинник..... Начебто я всеж-таки щось забув....

На фото - один кубік ікеївскої полички KALLAX із сумісною корзинкою. Внизу зарядки, в корзинці - споживачі. Красота, вентиляція, зручність.


Коментарі