Соціальний карантин і наслідки

Перечитував свій власний блог, та читаючи малочисельні коменти, помітив - що один із доменів друзів, а саме - tsybulko.org- пропав. Шкода.

Та точно знаю, що із френдом все гаразд - переключився на фейсбук, який все більше вбиває стенделоун блоги. А я ж навпаки, помітивши, як мій паттерн використання фейсбуку змістився у бік читання непотрібного мені шлаку, вирішив на додачу до social distancing запровадити іще і соціальний карантин. Фейсбук і так вже єдина соціалка у моєму побуті - бо важко назвати соціальною мережею Linkedin або Twitter - у перший я і так заходив раз на місяць,  а у Тві для мене немає ніякої соціальної складової — жодної людини там не знаю особисто.
Два тижні назад завершилась перша фаза експерименту - заглянув у ФБ після місячного карантину, і задоволений результатами - повернувся до його продовження.
12 візитів до фейсбуку на рік - хіба не погана мета? Врешті решт, навіть блог трошки ожив, не кажучи вже про вивільнення часу для інших цікавих та корисних активностей. Сподіваюся, далі буде тільки краще.


Коментарі